Tiimimme

Koko 8 hengen tiimimme koostuu erittäin kokeneista asiantuntijoista. Lähes kaikilla on yli 20v kokemus ICT-alalta.

tommi
Tommi Elo

Toimitusjohtaja

TIetotekniikan DI

Yli vuosikymmenen pankkikokemus teknisistä tietoturvatehtävistä, teknisten projektien suunnittelusta, aikatauluttamisesta ja vetämisestä suomalaisessa pankissa. Yli 5 vuoden kokemus kriitisten pankkisovellusten kunnossapidon johtamisesta maksuliikenteessä.

 

Teemu J_kuva – kopio
Teemu Jäntti

Myynti- ja markkinointijohtaja

Yli 15 vuoden ammatillinen kokemus palveluliiketoiminnan strategia- ja kehitystyöstä logistiikka-, ympäristö- ja kiinteistönhoito-, IT- sekä talous- ja HR-palveluissa. Yli 5 vuoden operatiivinen palvelutuotanto- ja liiketoimintajohtajan vastuu talous- ja HR-palveluiden ulkoistusliiketoiminnasta. Vastannut palveluiden kehittämisestä, tuotteistamisesta sekä ulkoistamisesta niin ulkoistajan kuin toimittajan puolella.

kennu
Kenneth Falck

Yli 20v ammatillinen kokemus ohjelmisto- ja arkkitehtuuri-suunnittelusta lukuisissa eri ympäristöissä ja kielissä. Yli 5v kokemus pilviteknologioiden arkkitehtuurista kehityshankkeissa, migraatioprojekteissa ja devops-työssä. Erityisosaamisena natiivit Amazon AWS -pilvipalvelut, API-rajapintaprojektit ja IoT-ratkaisut. Osallistuu myös useisiin avoimen lähdekoodin projekteihin. Bitcoin- ja Ethereum-käyttäjä kummankin alkuvaiheista asti.

 

tomi
Tomi Tirri

Teknillisen fysiikan Diplomi-insinööri

 Useita Ohjelmisto- ja järjestelmä arkkitehtuureita yli 10v kokemuksella. Sulautetut järjestelmät yli 10v kokemuksella. Full Stack Developer. C, C++, Java, Ruby, Python, JavaScript.
rami
Rami Koivunen
 Suomalaisen kaupungin tietoliikenneuudistus projektin johtaminen. Teknologiatiimien johtamista Kiinassa. Organisaatiokehittämisen johto luotaessa uutta n. 200 hengen ohjelmistokehitysorganisaatiota Kiinassa. Ohjelmisto- ja laitekehitystiimien johtamista yli kymmenen vuoden ajalta useisiin kymmeniin päätelaiteprojekteihin.
%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close