Tiimimme

Koko 8 hengen tiimimme koostuu erittäin kokeneista asiantuntijoista. Lähes kaikilla on yli 20v kokemus ICT-alalta.

tommi
Tommi Elo

Toimitusjohtaja

TIetotekniikan DI

Yli vuosikymmenen pankkikokemus teknisistä tietoturvatehtävistä, teknisten projektien suunnittelusta, aikatauluttamisesta ja vetämisestä suomalaisessa pankissa. Yli 5 vuoden kokemus kriitisten pankkisovellusten kunnossapidon johtamisesta maksuliikenteessä.

pekka
Pekka Nikander
CTO

Tekniikan tohtori

Yli 30v kokemus ammattimaisesta ohjelmistokehityksestä. Kansainvälisesti tunnustettu huippuosaaja. Ohjelmistojen moniosaaja, joka pystyy työskentelemään kaikilla ohjelmistokehityksen tasoilla. Yli 100 tieteellistä julkaisua. Ensikäden kokemusta 5 startupista: Nixu, Senseg, Ell-i, Solu ja PulseOne.

 

Teemu J_kuva – kopio
Teemu Jäntti

Myynti- ja markkinointijohtaja

Yli 15 vuoden ammatillinen kokemus palveluliiketoiminnan strategia- ja kehitystyöstä logistiikka-, ympäristö- ja kiinteistönhoito-, IT- sekä talous- ja HR-palveluissa. Yli 5 vuoden operatiivinen palvelutuotanto- ja liiketoimintajohtajan vastuu talous- ja HR-palveluiden ulkoistusliiketoiminnasta. Vastannut palveluiden kehittämisestä, tuotteistamisesta sekä ulkoistamisesta niin ulkoistajan kuin toimittajan puolella.

kennu
Kenneth Falck

Yli 20v ammatillinen kokemus ohjelmisto- ja arkkitehtuuri-suunnittelusta lukuisissa eri ympäristöissä ja kielissä. Yli 5v kokemus pilviteknologioiden arkkitehtuurista kehityshankkeissa, migraatioprojekteissa ja devops-työssä. Erityisosaamisena natiivit Amazon AWS -pilvipalvelut, API-rajapintaprojektit ja IoT-ratkaisut. Osallistuu myös useisiin avoimen lähdekoodin projekteihin. Bitcoin- ja Ethereum-käyttäjä kummankin alkuvaiheista asti.

tomi
Tomi Tirri

Teknillisen fysiikan Diplomi-insinööri

 Useita Ohjelmisto- ja järjestelmä arkkitehtuureita yli 10v kokemuksella. Sulautetut järjestelmät yli 10v kokemuksella. Full Stack Developer. C, C++, Java, Ruby, Python, JavaScript.
rami
Rami Koivunen
 Suomalaisen kaupungin tietoliikenneuudistus projektin johtaminen. Teknologiatiimien johtamista Kiinassa. Organisaatiokehittämisen johto luotaessa uutta n. 200 hengen ohjelmistokehitysorganisaatiota Kiinassa. Ohjelmisto- ja laitekehitystiimien johtamista yli kymmenen vuoden ajalta useisiin kymmeniin päätelaiteprojekteihin.
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close